Echipa noastra

Echipa noastra este primul si cel mai important motiv pentru care clientii nostri ne recomanda. Fiecare dintre noi avem abilitati unice dar toti avem o vasta experienta in domeniul digital si intelegem sa pastram un echilibru perfect intre cifre si creativitate, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Catalina Cazacu

Senior PPC Specialist

Catalina are 18 ani de experienta in domeniul Advertisingului. Este pasionata de strategie, inovari si online media. De-a lungul carierei ei, a creat sute de campanii media online si offline, de la concept pana la executie, atat in Romania cat si in strainatate.

Ioana Pasc

Social Media & Email Marketing Senior Specialist

Ioana este specialistul nostru in social media si email marketing. Cu o experiență la nivel mondial dovedită în ambele domenii, ea cunoaște regulile jocului: strategie personalizată, disciplina în implementare și analiza riguroasa a datelor.

Alexandru Podariu

Head of Web Design and Development Team

Alex si-a dovedit profesionalismul de netagaduit, calitatile de leader si experienta impresionanta in toate ocaziile. A creat si implementat proiecte in WordPress, PHP, Cascading Style Sheets (CSS), Magento, Laravel, Prestashop si numai. Impreuna cu echipa sa a realizat numeroase proiecte de care suntem mandri atat noi cat si clientii nostri

Alexandru Tomescu

System Administrator

Alexandru este cel care face lucrurile sa mearga. Asigura buna functionare a tuturor echipamentelor informatice – routere și puncte de access, si a tuturor softurilor folosite de companie – Office 365, G-suite, Dynamics 365, 3CX, Microsoft Teams, PowerBI, GoToMeeting sau Skype for Business, pentru a enumera doar cateva.

Vlad Ghirbomean

Graphic designer

Vlad este, in primul rand, un foarte talentat pictor dar in acelasi timp iubeste 2D design, vector design, 3D, video, digital design. Formatia sa artistica il ajuta sa fie un fin observator al acelor amanunte care scot din anonimat orice produs sau brand.

Catalin Zdircea

Copywriter & Social Media Junior Specialist

Catalin este genul de copywriter care gaseste formula exacta a cuvintelor ce fac legatura instantanee dintre o companie si clientii sai.

Andrei Costea

Senior Copywriter & Email Marketing Specialist


Purtand doua palarii in acelasi timp, Andrei scrie, publica, revizuieste, face proofreading si traduce orice text scris care ii iasa in cale, pe langa asistarea echipei noastre de marketing. El e paznicul scrierilor noastre – nimic nu este publicat inainte sa treaca pe la el.

Logo
Sediu

Life.lab Building
198 Harbour Esplanade, Suite 606
Melbourne Docklands, VIC 3008, Australia
T: +61 487 316 869