Echipa noastra

Echipa noastra este primul si cel mai important motiv pentru care clientii nostri ne recomanda. Fiecare dintre noi avem abilitati unice dar toti avem o vasta experienta in domeniul digital si intelegem sa pastram un echilibru perfect intre cifre si creativitate, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Catalina Cazacu

Senior PPC Specialist

Catalina are 18 ani de experienta in domeniul Advertisingului. Este pasionata de strategie, inovari si online media. De-a lungul carierei ei, a creat sute de campanii media online si offline, de la concept pana la executie, atat in Romania cat si in strainatate.

Dragos Anton

Email Marketing Senior Specialist

Dragos este omul nostru cu corespondenta. Mintea sa este intotdeauna plina de proiecte care vin de la tot felul de clienti, testeaza mereu idei noi, cautand mereu OR-uri, CTR-uri si conversii mai bune.
El este interesat de ambele laturi ale povestii – de creativitatea continutului si de analiza datelor, ceea ce il face sa se simta ca Spider-man pentru unii si Peter Parker pentru ceilalti.

Alexandru Podariu

Head of Web Design and Development Team

Alex si-a dovedit profesionalismul de netagaduit, calitatile de leader si experienta impresionanta in toate ocaziile. A creat si implementat proiecte in WordPress, PHP, Cascading Style Sheets (CSS), Magento, Laravel, Prestashop si numai. Impreuna cu echipa sa a realizat numeroase proiecte de care suntem mandri atat noi cat si clientii nostri

Alexandru Tomescu

System Administrator

Alexandru este cel care face lucrurile sa mearga. Asigura buna functionare a tuturor echipamentelor informatice – routere și puncte de access, si a tuturor softurilor folosite de companie – Office 365, G-suite, Dynamics 365, 3CX, Microsoft Teams, PowerBI, GoToMeeting sau Skype for Business, pentru a enumera doar cateva.

Bogdan Mihut

Graphic designer

Bogdan este omul care combina excelenta tehnica cu o vizune creativa, cu peste 7 ani de experienta in branding, graphic design si ilustratie vectoriala atat in Romania dar si International, in cautare permanenta de provocari vizuale.

#wizard #miracleworker

Catalin Zdircea

Copywriter & Social Media Junior Specialist

Catalin este genul de copywriter care gaseste formula exacta a cuvintelor ce fac legatura instantanee dintre o companie si clientii sai.

Marius Enache

SEO Specialist

Marius este specialistul nostru SEO care se asigura ca prin inovare,cercetare si modificari /actualizari ale site-ului ne aduce in topul cautarilor pe Google.
Mentinerea in top a cuvintelor cheie chiar si atunci cand apar schimbari majore in indexarea Google reprezinta o responsabilitate pentru el.

Andrei Costea

Senior Copywriter & Email Marketing Specialist


Purtand doua palarii in acelasi timp, Andrei scrie, publica, revizuieste, face proofreading si traduce orice text scris care ii iasa in cale, pe langa asistarea echipei noastre de marketing. El e paznicul scrierilor noastre – nimic nu este publicat inainte sa treaca pe la el.

Adrian Suteu

Front End Developer


Adrian este persoana careia ii plac provocarile si dezvoltarea continua. El este pasionat de tot ce inseamna aplicabilitatea tehnologiilor moderne in cadrul companiilor. In ultimii ani a lucrat pe diferite pozitii in cadrul companiilor de IT, avand o serie de responsabilitati precum: dezvoltare web, managementul solutiilor web si al bazelor de date, consultanta tehnica, training.

Logo
Sediu

Life.lab Building
198 Harbour Esplanade, Suite 606
Melbourne Docklands, VIC 3008, Australia
T: +61 487 316 869